KAMIINAT
  • Pieni koko, sopii monenlaisiin tiloihin.
  • Nopea lämmönluovutus, luovuttaa lämpöä heti, kun tuli on sytytetty.
  • Helppo asentaa ja hoitaa.
  • Keveytensä ansiosta ei vaadi lattian lisävahvistamista.
  • Monipuolinen sisustuselementti suoralle seinälle, kulmaan tai jopa keskelle huonetta.
  • Useissa malleissa kamiina voidaa liittää savupiippuun päältä tai takaa.
  • Pyöreä kamiina, kantikas kamiina, lasi vain edessä, lasi edessä ja sivuilla, vaihtoehtoja löytyy-
Jøtul F 373 Advance

Jøtul F 373 Advancen helppokäyttöisen ilmaventtiilin ansiosta kamiinan suuret lasipinnat pysyvät puhtaina ja lasien kautta tuli näkyy kauniisti. Jøtul F 373 Advancen tulipesä on sijoitettu pylväsjalan päälle. Jøtul F 370 Advance -sarjassa voit valita myös suoralinjaisen sokkelin, jossa on kätevä hylly.

Jøtul F 377 HT Advance

Jøtul F 377 HT Advance on korkea kamiina, jonka sivuilla ja päällä on vuolukivipaneelit. Kamiina on muotoilultaan moderni ja tyylikäs ja sen yläosaan voidaan myös lisätä lämpöä varaavia kiviä.

Jøtul F 163

Jøtul F 160 -sarjassa on kuusi mallia. Kamiinan saa joko sivulasein varustettuna tai ilman niitä, tai kamiinassa voi olla erilaisia sokkeleita ja yksityiskohtia. Kuvan kamiina on saatavissa mustaksi maalattuna tai mustalla tai valkoisella emalilla pinnoitettuna, jolloin sen pintaa ei tarvitse huoltaa.

Jøtul F 145 S

Jøtul F 145 -sarjaan kuuluu kaksi pientä, muotoilultaan puhdaslinjaista kamiinaa. Vaikka Jøtul F 145 on pienikokoinen, voit polttaa siinä jopa 30 cm pitkiä puita. Vakiovarusteena tuhkalaatikko ja tuhkaritilä. Kamiina on täydellinen valinta pienempiin tiloihin tai kun lämmitystarve ei ole kovin suuri.  

Jøtul F 305 WHE

Jøtul F 305-sarjaan kuuluu kaksi mallia. Jalallinen malli on saatavana joko mustalla maalilla tai valkoisella emalilla. Jøtul F 305 B-kamiinan tulipesän alla on paikka polttopuille. Molemmissa malleissa on tuhkalaatikko vakiovarusteena. Lisävarusteet: vuolukivinen päällyslevy, tuhkalista, lattialevy terästä tai lasia, raitisilmaliitäntä.

Jøtul F 105 B

Jøtul F 105 sopii matalaenergiataloihin. Sen hyväksymisluokka on 1, mikä tarkoittaa, että se pystyy polttamaan puhtaasti pienemmällä teholla kuin luokan 2 kamiina. Luokan 1 tulisijat polttavat puhtaasti, kun polttopuun vähimmäismäärä on alle 0,8 kg/h, kun taas luokan 2 tulisijat polttavat puhtaasti, kun polttopuun vähimmäismäärä on alle 1,25 kg /h.

Jøtul F 136

Jøtul F 130-sarja on kehitetty tiloihin, joissa on pieni lämmitystarve, mutta jossa halutaan nauttia modernin kamiinan luomasta kodikkuudesta ja kauniisti palavasta tulesta. Integroitujen kiertoilmapaneeliensa ansiosta siro takka on helppo sijoittaa pienempäänkin tilaan. Jøtul F 136-mallissa on siro pylväsjalka. Voit myös valita Jøtul F137:n, jossa on pylväsjalan lisäksi sivulasit.

Jøtul F 135

Jøtul F 135-mallissa on tyylikäs sokkeli ja sivulasit, joiden ansiosta tuli näkyy laajalle. Jøtul F-130 -sarjan kamiinoiden hyötysuhde on 83%. Puhtaasti polttavat Jøtul -kamiinat toimivat hyvin alhaisellakin teholla sekä hyötysuhteen että hiukkaspäästöjen osalta. Ne käyttävät vähemmän polttopuuta saman lämpömäärän tuottamiseen kuin tulisijat, jotka eivät ole puhtaasti polttavia.

Jøtul F 602

Jøtul F 602 on maailman eniten myyty kamiina. Se on yksi Jøtulin ajattomista klassikoista nykytekniikalla päivitettynä. Kamiinassa on lämpölevy. Jøtul F 602 on saatavissa myös sinimustalla emalilla.

Jøtul F 100 BP SE

Jøtul F 100 on pieni, "sydämeltään suuri" kamiina. Siihen mahtuvat 40 cm pitkät polttopuut. Tuli näkyy hyvin luukun suuren lasin läpi. Kuvan luukun lisäksi voit valita luukun, joka on koristeltu perinteisin, norjalaisin kuvioin. Jøtul F 100 painaa vain 97 kg. Värivaihtoehtoja ovat musta maali, mustansininen emali ja vanha valkoinen emali.

Jøtul F 200

Jøtul F200 on uutuuskamiina, jonka muotoilu nojautuu perinteisiin. Kamiinan korkeus on 755 mm, lisävarusteena voit valita lyhyet jalat, jolloin korkeus on 705 mm.

Jøtul F 500

Jøtul F 500 on iso ja tehokas valurautakamiina. Tulipesään mahtuu 55 cm pitkät polttopuut. Kamiinaan voidaan lisätä puita edestä tai vasemmalta sivulta.

Contura 510 Style

Contura 510 Style on sarjan perusmalli. Luukku valurautaa, pieni helposti sijoitettava ja tehokas. Musta tai harmaa runko.

Contura 790 K valkoinen

Contura 790K, jossa verhoilu mustaa (matta) tai valkoista (kiiltävä) kaakelia. Vakiotoimituksessa rungon värinen (musta/harmaa) teräksinen puutilan ovi.

Nordpeis Duo

Kuvan mallin lisäksi voit valita Duon pilariversion. Tai haluatko kamiinan, jossa tyylikäs lasi peittää kaminan molemmat sivut kannesta lattiaan?

Nordpeis Quadro Colorado

Quadro Colorado on tyylikäs kamiina, jonka kulmaluukusta tuli näkyy laajalle. Kamiina vie vain vähän tilaa. Coloradon harmaa betonipinta ja modernit muodot puhuvat laadusta ja eleganssista. Kamiinasssa on palamisilmaliitäntä.

Kamiinat
Kamiinalle on ominaista sen nopea lämmönluovutus. Kamiina alkaa luovuttamaan lämpöä heti, kun tuli on sytytetty. Lämpö nousee ylöspäin ja saa huoneilman kiertämään. Lämpö levittäytyy nopeasti koko tilaan. Siksi kamiina on edelleenkin paras ratkaisu esimerkiksi mökille. Kamina on myös hyvä lisälämmön lähde, kun haluat vähentää lämmityskustannuksia kotona.

Kamiina on helppo asentaa ja hoitaa. Keveytensä vuoksi kamiina ei vaadi lattian lisävahvistamista. Teräspiippuun yhdistettynä sen voi usein sijoittaa myös paikkaan, johon tulisijaa ei ole alun perin suunniteltu, myös talon ylempiin kerroksiin. Mallista riippuen kamiina ei yleensä varaa lämpöä, mutta se on tehokas lämmöntuottaja ja lämmittää nopeasti. Se myös jäähtyy nopeasti. Modernin teknologian ansiosta voit lämmittää takkaa myös pienellä teholla, jolloin huoneen lämpötila pysyy tasaisena pitkään.

Kamiina on myös huonekalu. Kamiinan voi sijoittaa suoralle seinälle, kulmaan, voit myös sijoittaa sen keskelle huonetta. Mallistostamme löytyy niin pieniä kuin suuriakin kamiinoita. Useimmissa malleissa on suuri lasiluukku, joka tuo tulenliekit hyvin esille.

PYYDÄ TARJOUS!

Puh. +358 40 503 7900
Saaristotie 1801, Parainen
rolle(at)tulitalo.fi