TAKAT

  • Elementtitakka muodostuu takkasydämestä ja kevytbetoni- tai vuolukivikuoresta
  • Takka toimii kiertoilmaperiaatteella.
  • Kiertoilmatakka vetää ilmaa huoneesta ja puhaltaa sen lämpinämä ulos.
  • Takan pintalämpötila ei nouse korkeaksi.
  • Malleja suoralle seinälle, nurkkaan tai vapaasti asennettavaksi.
  • Alla esimerkkejä valikoimistamme.
Jøtul FS 91

Siro, pyöreä tulisija, jonka kuori on valmistettu kevytbetonista, jossa on käytetty myös oliviinihiekkaa. Tulisijan sivut ovat tasaiset ja samalla tasolla kuin Jøtul 480 -takkasydämen suuri kaareva luukku.

Jøtul S 16

Perinteinen, muotoilultaa klassinen takka, jossa kätevä säilytyspaikka polttopuille. Kaksi mallia, asenna joko nurkkaan tai suoralle seinälle.


Jøtul S 72
Jøtul S 71/S72- takoissa on integroituna palomuuri ja siksi se voidaan asentaa kiinni palavasta materiaalista valmistettuun seinään. Tulisija on tarkoitettu asennattavaksi nurkkaan.
Jøtul FS 74

Tuli näkyy kolmelta sivulta, sopii mainiosti asennettavaksi keskelle isoa tilaa huoneen jakajaksi. FS-74 -takassa on integroitu palomuuri. Tulisijaan voidaan liittää ilmastoitu savupiippu.


Takat
Elementtitakka muodostuu takkasydämestä ja kevytbetoni- tai vuolukivikuoresta. Takka toimii kiertoilmaperiaatteella. Kiertoilmatakka vetää ilmaa huoneesta ja puhaltaa sen lämpimänä ulos. Kuten kamina, kiertoilmatakka alkaa luovuttamaan lämpöä heti, kun takkaan on laitettu tuli. Ilma kiertää huoneessa levittäen lämmön nopeasti koko tilaan.

Kiertoilmatakka luovuttaa lämpöä nopeasti ja tehokkaasti. Se ei varastoi sitä rakenteisiinsa, kuten varaava takka. Toisin sanoen, sen ei tarvitse ensin lämmittää itseään vaan se alkaa lämmittää huonetta välittömästi uunin sytyttämisen jälkeen. Tämän vuoksi takan pintalämpötila ei nouse korkeaksi, mikä helpottaa takan sijoittamista asuntoon.

Myös elementtitakkoja löytyy suoralle seinälle, nurkkaan tai vapaasti asennettavaksi. Voit valita pienen, vähän lattia-alaa vievän tai suuren, näyttävän takan. Myös takkojen pintavaihtoehdoissa on valinnanvaraa. Monessa mallissa on mahdollisuus maalata tai pinnoittaa takka haluamallasi tavalla. Joihinkin malleihin on myös saatavana lämpömakasiini, jolloin takassa yhdistyvät kiertoilmatakan ja varaavan takan hyödyt.

PYYDÄ TARJOUS!

Puh. +358 40 503 7900
Saaristotie 1801, Parainen
rolle(at)tulitalo.fi