TAKAT

  • Elementtitakka muodostuu takkasydämestä ja kevytbetoni- tai vuolukivikuoresta
  • Takka toimii kiertoilmaperiaatteella.
  • Kiertoilmatakka vetää ilmaa huoneesta ja puhaltaa sen lämpinämä ulos.
  • Takan pintalämpötila ei nouse korkeaksi.
  • Malleja suoralle seinälle, nurkkaan tai vapaasti asennettavaksi.
  • Alla esimerkkejä valikoimistamme.
Jøtul FS520 FRL
Jøtulin takkasydämiin räätälöity elementtitakka.
Neljä mallia, lasi eteen, oikealle ja vasemmalle, lasi vasemmalle, lasi oikealle tai lasi vain eteen

Jøtul S 162v2

Upea pyöreä vuolukivitakka 370-sarjan sydämellä.


Jøtul S 72
Jøtul S 71/S72- takoissa on integroituna palomuuri ja siksi se voidaan asentaa kiinni palavasta materiaalista valmistettuun seinään. Tulisija on tarkoitettu asennattavaksi nurkkaan.
Jøtul FS 620 FRL

Kalsiumsilikaattilevyistä muodostuva, vapaasti pinnoitettavissa oleva kuori ja takkasydän.


Takat
Elementtitakka muodostuu takkasydämestä ja kevytbetoni- tai vuolukivikuoresta. Takka toimii kiertoilmaperiaatteella. Kiertoilmatakka vetää ilmaa huoneesta ja puhaltaa sen lämpimänä ulos. Kuten kamina, kiertoilmatakka alkaa luovuttamaan lämpöä heti, kun takkaan on laitettu tuli. Ilma kiertää huoneessa levittäen lämmön nopeasti koko tilaan.

Kiertoilmatakka luovuttaa lämpöä nopeasti ja tehokkaasti. Se ei varastoi sitä rakenteisiinsa, kuten varaava takka. Toisin sanoen, sen ei tarvitse ensin lämmittää itseään vaan se alkaa lämmittää huonetta välittömästi uunin sytyttämisen jälkeen. Tämän vuoksi takan pintalämpötila ei nouse korkeaksi, mikä helpottaa takan sijoittamista asuntoon.

Myös elementtitakkoja löytyy suoralle seinälle, nurkkaan tai vapaasti asennettavaksi. Voit valita pienen, vähän lattia-alaa vievän tai suuren, näyttävän takan. Myös takkojen pintavaihtoehdoissa on valinnanvaraa. Monessa mallissa on mahdollisuus maalata tai pinnoittaa takka haluamallasi tavalla. Joihinkin malleihin on myös saatavana lämpömakasiini, jolloin takassa yhdistyvät kiertoilmatakan ja varaavan takan hyödyt.

PYYDÄ TARJOUS!

Puh. +358 40 503 7900
Saaristotie 1801, Parainen
rolle(at)tulitalo.fi